Spandoeken en banners

Spandoeken zijn er in alle kleuren en formaten. Of uw banner nu klein of zeer groot is (5 m hoog en 50 m lang), in beide gevallen is het een krachtig publicitair wapen dat uw merk of bedrijf een enorme zichtbaarheid geeft. Zowel opgehangen aan een stelling op evenementen als bevestigd voor een te renoveren gevel. De bedrukking kiest u uiteraard zelf. Bij gevelrestauraties creëert u zo met een afbeelding van de historische façade of van het toekomstige uitzicht een prachtig trompe l’oeil-effect.

Onze metershoge (publiciteits)banners kunnen dankzij de geïntegreerde sleuven en/of zeilringen gemakkelijk bevestigd worden aan steigers en stellingen. De gelaste zoom geeft het spandoek extra stevigheid, terwijl de pvc-coating de zeildoeken bestand maakt tegen felle wind en extreme weersomstandigheden. Tot wel 3 jaar lang.

Bedrukte spandoeken en banners

Spandoeken zijn er in alle kleuren en formaten. Of uw banner nu klein of zeer groot is (5 m hoog en 50 m lang), in beide gevallen is het een krachtig publicitair wapen dat uw merk of bedrijf een enorme zichtbaarheid geeft.

Frontlit banner: PVC zeil Type 550 M1

De frontlit banner is een standaard pvc-spandoek uit één stuk van 550 gram en 5 m breed. Dit zeildoek is geschikt voor diverse toepassingen en wordt bedrukt aan één zijde.

Meshbanner: Mesh Type 350 M1

De meshbanner is een geperforeerd pvc-spandoek van 350 g. Doordat de gaatjes de wind doorlaten, zijn deze spandoeken ook ideaal om te gebruiken bij vrijstaande frames of steigers en hekken met een grote windbelasting. Deze banners worden aan één kant bedrukt.

Blockout banner: pvc-zeil Type 750 M1 Recto-Verso

De blockout banner is een extra opaak (=licht ondoorlatend) pvc-spandoek van 750 g. Dit ultrasterke doek is zwaar en heeft een zwarte tussenlaag die geen licht doorlaat. Dit maakt een tweezijdige bedrukking mogelijk.