Containernetten en containerzeilen voor de transportsector

Is een container vol of halfvol en moet hij van punt A naar punt B gebracht worden? Dan dekt u hem het beste af met een containerzeil of een stevig containernet met fijne mazen. Beide zorgen ervoor dat u onderweg niets verliest. Dat is goed nieuws voor uw lading groenafval of steenpuin, maar ook voor de voertuigen die achteropkomen. Net als voor de containers beschikt Javer over duurzame zeilen en netten voor aanhangwagens en trailers.

Waterdichte zeilen en flexibele netten

Onze knooploze containernetten in polypropyleen (PP) of polyethyleen (PE) zorgen voor de veilige bevestiging van uw lading. Ze zijn licht, flexibel en van uitstekende kwaliteit. De afdekzeilen in pvc-gecoat polyester voor afvalcontainers en vrachtwagens zijn dan weer waterdicht, slijtvast en UV-bestendig. Hun zoom en zeilringen in verzinkt staal (om de 50 cm) bezorgen de containerzeilen een uitzonderlijk lange levensduur.

Soorten netten en zeilen voor containers

Javer levert containerzeilen en -netten met standaardafmetingen uit voorraad. Daarnaast maken we ook zeilen en netten op maat. Aangepast aan de kleur en de afmetingen van uw container of aanhangwagen.

Heeft u vragen of wenst u een offerte?